De boormachinisten van de toekomst

MELD UW PROJECT AAN

De European Foundation Group B.V., eind 2010 opgericht, is een internationale onderneming die door heel Europa actief is. In Duitsland werkt European Foundation Group B.V. onder de naam Jacbo Pfahlgründungen GmbH.

Trillingsvrij funderen met schroefpalen

De European Foundation Group B.V. is dé specialist in trillingsvrij funderen. De onderneming bouwt op ruim 50 jaar ervaring op het gebied van schroefpalen en het leveren van boormachinisten. Het voerde de afgelopen jaren duizenden projecten uit door heel Europa. 


Funderen met betonmortelpalen is flexibel, duurzaam én financieel aantrekkelijk. Met deze techniek kun je in een laat stadium nog heel goed reageren op wijzigingen in maatvoering. Daarbij kun je de paalfundering inbrengen zonder dat belendende percelen daarvan hinder of schade ondervinden ten gevolge van trillingen. Het is tevens een snelle werkwijze en omdat er geen aanvoer van prefab materialen nodig is, ook een duurzame.

Europees georiënteerde boormachinisten

De wens om te komen tot een Europees werkgebied stond aan de basis van de European Foundation Group B.V.. We zijn een Europese onderneming, die grensoverschrijdend werkt. Onze naam geeft al aan dat we de Europese gedachte hoog in het vaandel hebben. We zijn inmiddels actief in Duitsland, België, Finland, Frankrijk en Zwitserland.


Door de spreiding van onze activiteiten kunnen we onze dienstverlening aanbieden waar gewenst. In een tijd dat de markt niet overal optimaal is, is dat een heel groot voordeel. Tevens is een verschuiving waarneembaar tussen geheide niet-trillingsvrije paalsystemen en trillingsvrije paalsystemen van Jacbo Pfahlgründungen GmbH.