De vakkundige funderingsmedewerkers van Jacbo Pfahlgründungen GmbH

MELD UW PROJECT AAN

Deskundigheid, knowhow en jarenlange ervaring. Jacbo Pfahlgründungen GmbH heeft kantoren in Schüttorf, Keulen, Schwerin, Augsburg en Berlijn.

Trillingsvrije paalfunderingen

Kernactiviteiten van Jacbo Pfahlgründungen GmbH zijn paalfunderingen voor alle toepassingen en eisen. Voor gebouwen en constructies, van eengezinswoningen tot industriële en infrastructurele toepassingen, onze ervaring en expertise begeleiden u in alle fasen van het project. Wij realiseren uw wensen en eisen voor een nauwkeurige en betrouwbare basis.


Hoofdactiviteit van Jacbo Pfahlgründungen GmbH zijn de trillingsvrije en tijdbesparende toepassingen van grondverdringende spiraalboortechniek. Daarnaast biedt Jacbo Pfahlgründungen GmbH boortypen met verschillende diameters en toepassingsgebieden. Onze flexibele oplossingen kunnen worden aangepast aan uw project en de plaatselijke omstandigheden, om de beste resultaten te bereiken.

Innovatief bij bouwprojecten

Als de ondergrond onvoldoende draagkrachtig is, is het naast de fundering van de paal ook mogelijk om de ondergrond te verbeteren om daarmee het bezinkingspotentieel te verminderen. De grond is rastervormig met JACBO-X en / of JACBO-V-elementen. Dit resulteert in een verbeterde stijfheid van de opkomende ondergrond over het totale gebied. 

Als oppervlakteladingen onder de vloerplaat en grote afzonderlijke lasten onder de steunen worden verwijderd, is de combinatie van paalfunderingen en grondverbetering vaak een optie. Deze gecombineerde funderingsvariant is verkrijgbaar bij Jacbo Pfahlgründungen GmbH uit één enkele bron.

We hechten veel belang aan de kwaliteit van onze diensten!

Continue verbeteringsprocessen worden geïmplementeerd door het in praktijk gebrachte kwaliteitsbeheersysteem. Met behulp van onze eigen real-time bewakingssoftware zijn we in staat om alle productieparameters tijdens de productie te regelen en, indien nodig, de productie direct te corrigeren. De software wordt voortdurend geoptimaliseerd en is een belangrijk hulpmiddel bij het beheren van onze kwaliteitsnormen. Dit zorgt voor nauwkeurige controle en documentatie in termen van betondruk, penetratie, boorkoppel en boorrotatie. Tegelijkertijd wordt de bewakingssoftware gebruikt om ons werk te documenteren en worden de datum, tijd, boortijd en droogtijd, de boorlengte en de diameter van de te produceren palen of kolommen weergegeven.